Sveiki saldumynai ir šokoladas be cukraus – nauja mada ar būtinybė?

sveiki saldumynai šokoladas be cukraus

Ar patikėtumėte jei pasakyčiau, kad šokoladiniai saldainiai gali turėti daugiau skaidulinių medžiagų negu grikių kruopos? Kad šokoladas gali būti sveikas ir skanus, net nenaudojant jokio pridėtinio cukraus?

Daugelis tik pasijuokia, bet tai yra tiesa. Netgi nenuginčijamas faktas, nustatytas tiriant produktų maistines vertes.

„Pateiksiu pavyzdį. 100-te gramų mūsų liofilizuotų braškių saldainių su šokoladu be cukraus yra 26g skaidulinių medžiagų, kai tuo tarpu grikiuose vidutiniškai randama tik 6 gramai (keturis kartus mažiau negu mūsų saldainiuose).“

Ar tai reiškia, kad pusryčiams turėtumėte valgyti šokoladinius saldainius vietoje grikių? Tikriausiai ne, nes jie turi daugiau kalorijų, bet tai puiki įprastų saldainių alternatyva ieškantiems sveikų saldumynų sau ir vaikams, ar tiesiog besirūpinantiems savo linijomis.

Juk mes visi kartas nuo karto suvalgome saldainį, ar pasilepiname kitu skanėstu, tačiau kodėl tai negalėtų būti sveiki saldumynai?

Žinoma galėtų, o gal net ir turėtų!

Su sveikais skanėstais yra tik viena, bet didelė bėda. Kai jų nori, jų niekada nebūna po ranka, o gamybos procesas gali būti ganėtinai ilgas. Nors yra begalė puikiausių receptų, mes ne visada galime rasti pora valandų, kad pasidarytume saldainių be cukraus, ar vaikams paruoštume granolą.

Taip ir gimė mūsų idėja, sukurti sveikus saldumynus, kurie padėtų sutaupyti jūsų brangų laiką, bei leistų mėgautis sveikais užkandžiais neaukojant nei skonio nei kokybės.

Mes patys auginame ir liofilizuojame(džioviname šaltyje) uogas, kas leidžia kontroliuoti  visą procesą. Liofilizavimas – tai moderniausia konservavimo technologija, leidžianti išsaugoti natūralią uogų maistinė vertę, bei iki 98% procentų vitaminų ir naudingų medžiagų, nenaudojant jokių priedų.

Nors ir brangi, ši technologija leidžia natūraliais produktais mėgautis ištisus metus, ir yra pati efektyviausia ir sveikiausia alternatyva šviežiems produktams.

Uogos yra natūralus vitaminų, mineralinių medžiagų ir antioksidantų šaltinis, todėl turbūt vienas iš geriausių desertų kokį tik galime sugalvoti. Bet juk kartais norisi pasilepinti kažkuo nuodėmingu, norisi burnoje tirpstančio šokolado prie kavos ar atsipalaiduoti po sunkios dienos, ir pagaliau, Jums nereikia ieškoti kompromisų.

Mes siūlome išbandyti liofilizuotas uogas su 70% kakavos turinčių šokoladu be cukraus. Skamba per gerai kad būtų tiesa, kartais ir patys taip pagalvojame. Pabandykite, ir nemanau, kad norėsite kažko kito.

Ką mes siūlome:

  • Liofilizuotos uogos ir vaisiai – išsaugo iki 98% natūralių vitaminų
  • Aukščiausios kokybės šokoladas be cukraus – ne mažiau 70% kakavos
  • Gausus skaidulinių medžiagų šaltinis
  • Šokoladiniai saldainiai praturtinti stevija (medaus žolė)
  • Be pridėtinio cukraus ir konservantų
  • Pagamintas Lietuvoje

Mes sudėjome viską kas geriausia, kad Jums nereikėtų apie tai galvoti. Žinoma, pagaminti aukščiausios kokybės produktą nėra pigu, bet ar tikrai verta taupyti sveikatos sąskaita?

Gal geriau tiesiog mėgaukitės gyvenimu, ir kai norisi kažko skanaus, nevaržyti savęs. Su šiais saldainiais ne tik patenkinsite saldumynų poreikį, bet pvz. suvalgę 100g saldainių, gausite tiek naudingų medžiagų kiek suvalgę 400g grikių ir dar daug papildomų vitaminų iš liofilizuotų uogų esančių viduje.

Man atrodo lengvas pasirinkimas, o tau?

Išsirinkite dovaną sau ir artimiesiems!

Nudžiuginkite

artimuosius išskirtinėmis dovanomis!

NEMOKAMAS PRISTATYMAS!*

* perkant 3 rinkinius ar daugiau

Mes padedame Jums mėgautis gyvenimu ir natūraliu skoniu ištisus metus!